Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbí ...Celý popis
Doprava při nákupu nad 499 kč ZDARMA
Při nákupu nad 499 Kč vám příběhy přiletí úplně ZDARMA na Zásilkovnu nebo Z-BOX
Možnosti doručení a platby
Možnosti dopravy
Zásilkovna + Z-BOX
69,- Kč (zdarma při nákupu nad 499 Kč )
Zboží si vyzvednete na zvoleném odběrném místě Zásilkovny nebo Z-BOX automatu
DPD
99,- Kč
Kurýrní služba s doručením na adresu.
Možnosti platby
Kartou
Zdarma
(VISA, MasterCard, Maestro, Edenred Benefits, Apple Pay, Google Pay, Bitcoin)
Za stav zboží u nás ručíme vlastním peřím. Svědčí o tom i recenze na Heureka.cz. Pokud ale kniha nesplnila vaše očekávání, můžete nám ji samozřejmě vrátit do 14 dnů bez udání důvodu.
Jak postupovat při vrácení knih?
Napište nám prosím e-mail nainfo@restorio.cz a my vám pošleme štítek pro bezplatné vrácení.
Tisíce ověřených recenzí
Rychlá doba dodání, kvalitní stav knih a příznivé ceny
To jsou plusy, které nejčastěji zmiňují naši zákazníci. Přidejte se k nim. Máme tisíce ověřených recenzí na Heureka.cz.
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.
Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci.
Naleznete zde: • první autentický, vyzkoušený recept na výrobu francouzského chleba, • polévky včetně rybích a bisque z darů moře, • masitá jídla od venkovské kuchyně až po slavnou haute cuisine, • třináct skvělých receptů na pošírované kuře s omáčkou, • lákavě sestavené zeleninové pokrmy, • záplavu dezertů od jednoduchých až po absolutně velkolepé pochoutky.
Do rukou se vám dostanou jasné a prověřené návody, díky nimž si i vy budete moci uvařit speciality, jež byly donedávna k mání pouze u francouzských šéfkuchařů a mistrů pekařů. Každý nový základní recept je vypracován krok za krokem, s vybroušeným smyslem pro detail, kniha je také doplněna četnými kresbami.
Knihy z druhé ruky online Pravidelně aktualizujeme nabídku 250 000+ použitých knih. Vyhledávejte jednoduše pomocí jména autora, názvu knihy nebo ISBN.
Doprava zdarma Při objednávce nad 499,- Kč máte doručení na pobočky a Z-BOX automaty Zásilkovny ZDARMA . Nebo využijte výhodné poštovné už od 69 Kč a bezplatnou dopravu!
Snadno, rychle, online. Nečekáte až se knihy prodají. Peníze máte do 10 dnů na účtu. Stačí zadat ISBN knihy (nebo deskovky či videohry) a její prodejní cenu zjistíte hned.
Ověřeno zákazníkyZískali jsme certifikát Ověřeno zákazníky na Heureka.cz, kde zákazníci často chválí rychlost dodání, výhodné ceny a široký sortiment.Prolétněte všechny recenze.
Uvolněte si místo na poličce. Nepotřebné knihy od vás vykoupíme.
Potřebujete prodat nepotřebné knihy? Využijte snadný a rychlý online výkup knih s dopravou zdarma.